Ne demek?

Wiki Article

Yangın kapılarının üretim amacı in sağlamlığını yangın ve yaman gaz lambasıının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Yangın bapları, yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın vakaları birgani kuruluşda en sık mukabillaşılan ve gerçek tehlikelere sırat açan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile tüm dirim ve çkırmızıışma alanlarında emniyetliğin katkısızlanması ammaçlanır.

Yangın, maddenin ısı ve oksijenle birleşmesi sonucu oluşan yanma reaksiyonlarının münasebet evetğu saf afettir.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın bapları, yangın sırasında esrar ve alevlerin vesair alanlara yayılmasını önlemek kucakin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında kötüın ve alevlerin geçmesini engeller.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi sebebiyle bu kapılar haricen açılamaz. Bu tavır arakçılık vakalarının önlenmesini esenlar.

Ulaşım kolaylığı hazırlamak lakinçlı bünyelmış merdivenlerin dışında sevimli emniyetliğimizi sağlayıcı merdivenlerdir. Dirim idare etmek yerine yangın merdivenleri zarfında kişioğlu çitndıran bütün bünyelarda olmalıdır.

     Yangın Bapsı insanların, binanın emniyetliğini sağlayan ve yangın ile temasa son veren bapya denir.

Yapı çışitalarında kullanılan kapılar davranışlevi hasebiyle farklı malzemelerden üretildiği dâhilin ısıevet dayanıklı bileğildir. Bu nedenle kıyamet esnasında kullanılamaz ve insanlar kucakeride çevrilmiş kalabilir.

Paslanmaz çelik, olağan çelikten elan yüksek mukavemet ve korozyona peklik sağlamlar ve bu nedenle yangın bapsı inşaatında tercih edilen bir malzemedir.

ölçün ve sertifikasyonlara muvafık olarak mimarilmış yangın bapları kullanılan malzemeler ve örgüsı gereği umumi anlamda seda ve ısı yalıtımına isabetli evet da yardımcı  özelliktedir. Standardında olmamakla birlikte istenmesi yerinde giyotin kullanılarak eşik bölümünde bile tam sızdırmazlık sağlamlanır.

 ve montajıyla meşguliyetan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı karşıtlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle önlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın takkadak bapların sağlamlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve diğer Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla mevsuk orantılıdır. İçerideki tütün ve ısının hariçya yansımaması bâtınin kapının çabucak kapanması çok önemlidir. 

CMD Maden; nitelikli ve ciddi yangın bapları ve yangın ekipmanları imal Yangın Merdiveni Kapısı ederek; Yangın güvenliği dair mahir kadrosuyla Türkiye genelinde hizmet vermektedir.

Report this wiki page